header.png

Syntec Bouwdiensten

Syntec Bouwdiensten, dé oplossing voor flexibel inzetbare vakmensen en professionals in de bouw- infra- en civiele techniek!

In 2014 is Syntec Personeelsdiensten B.V. gestart met Syntec Bouwdiensten, een handelsnaam van Syntec Personeelsdiensten B.V.

Onze accountmanagers hebben ruime ervaring met bemiddeling van personeel in de bouwsector en zien dat bedrijven in de deze sector steeds meer de behoefte hebben om op flexibele basis personeel in te zetten. Zij willen geen werk mislopen vanwege een tekort aan personeel en hebben daarom behoefte aan samenwerking met een betrokken, betrouwbare en daadkrachtige partner die is gespecialiseerd in flexibel bouwpersoneel. Een partner als Syntec Bouwdiensten met kennis van de bouw-, infra- en civiele sector. Een partner die investeert in een trouwe klantrelatie en graag opereert als verlengstuk van uw onderneming zodat u op ieder moment in uw behoefte van flexibel inzetbaar personeel kan worden voorzien.

Syntec Bouwdiensten staat voor dienstverlening van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat garanderen we onze vaklieden en professionals als het gaat om bemiddeling naar mooi en uitdagend werk dat wordt betaald met een goed loon, vergoedingen en pensioen volgens de Bouw of UTA CAO. Dat garanderen we onze klanten als het gaat werven, selecteren en bemiddelen van vaklieden en professionals met de juiste vaardigheden en kennis waarbij wij alle administratieve lasten en risico’s van loondoorbetaling bij ziekte voor onze rekening nemen. U kunt kiezen uit diensten uit ons pakket die u het beste passen zoals uitzenden, payrolling, detachering en arbeidsbemiddeling en ZZP-bemiddeling.

logo Syntec bouwdiensten

Syntec Bouwdiensten
Turftorenstraat 18a
9712 BP Groningen

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Da Vinci Office

Poolsterweg 3

8938 AN Leeuwarden

058 303 10 90

www.syntecbouwdiensten.nl

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Linkedin iconFacebook icon