header.png

Keurmerk ZZP bemiddeling

Syntec ZZP Diensten heeft in 2017 het Keurmerk ZZP-bemiddeling behaald.

Normec certificering heeft op de hoofdvestiging in Groningen vast kunnen stellen dat Syntec voldoet aan de eisen om het Keurmerk ZZP-bemiddeling te dragen. Dit keurmerk toont aan dat Syntec óók als ZZP-intermediair zijn dienstverlening goed en transparant heeft ingeregeld. Dit heeft er o.a. toe geleid dat Syntec ZZP Diensten voor grote marktpartijen, waaronder Stork Nederland, ZZP'ers mag bemiddelen.

Het ZZP Intermediair certificaat is een kwaliteitskeurmerk van de NBBU welke wordt toegekend aan intermediairs die op de juiste wijze ZZP-ers bemiddelen naar opdrachtgevers. Normec certificering, een geaccrediteerde onafhankelijke controle-instelling, beoordeelde op positieve wijze de werkwijze van Syntec ZZP Diensten op onder andere het voeren van een juiste administratie, dossiervorming, het nakomen van betalingsverplichtingen richting zzp-er, juiste facturatie aan opdrachtgevers, het gebruiken van een goedgekeurde bemiddelingsovereenkomst. Met behulp van het ZZP-Intermediair keurmerk behoort Syntec tot dé uitzendondernemingen welke bekend staan om hun betrouwbaarheid, betrokkenheid en daadkracht.

Het ZZP keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van de Syntec ZZP Diensten juist en betrouwbaar is richting opdrachtgever én zelfstandige. Zo weten opdrachtgevers en ZZP-ers dat zij zaken doen met een betrouwbare bemiddelaar, die zijn financiën op orde heeft en zorgt voor een juiste facturatie namens de ZZP-er.