header.png

Syntec voor werknemers

Syntec Personeelsdiensten werkt graag met mensen die trots op hun vak zijn en hart voor techniek hebben, net zoals wij! Wij zenden al meer dan 10 jaar vakmensen uit naar bedrijven van allerlei soorten en maten in heel Nederland. Wij bemiddelen dan ook in verschillende soorten functies en functieniveaus van monteur tot projectleider. Door onze persoonlijke aandacht en loopbaanbegeleiding laten wij jou in de breedte of hoogte groeien in ervaring of functie. Ons doel is om jou en je loopbaan verder te brengen en te zorgen voor continuiteit in werk en inkomen. Wij laten jou hierbij direct profiteren van ons veelzijdige aanbod aan bedrijven en uitdagende projecten en kun je opdrachten doen die bij je passen, laten groeien en plezier brengen.

Wij hechten veel waarde aan veiligheid op de werkplek en gezondheid en welzijn van ons personeel. Dit uit zich ondermeer door het feit dat wij er voor zorgen dat ieder bedrijf waarvoor je gaat werken voldoende zorg draagt voor veiligheid, gezondheid en welzijn van eigen en externe werknemers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij voor aanvang van het werk over de benodigde veiligheidsinformatie, vakcertificaten, veiligheidsinstructies- en documentatie van het inleenbedrijf of project kunt beschikken. Bovendien zorgen wij er voor dat jij er tijdig van op de hoogte wordt gesteld als jouw (veiligheids-)certificaten, instructies of toegangspassen met een beperkte geldigheid gaan verlopen. Zo kunnen wij je helpen de cursus of training opnieuw te volgen of te verlengen zodat jouw veiligheid en gezondheid gewaarborgd blijft.

Wij voeren een actief scholingsbeleid omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf kunt ontwikkelen en onze klanten optimaal kunnen profiteren van jouw ervaring en vaardigheden. Daarom bieden wij jou graag de kans om werkgerelateerde cursussen, trainingen of zelfs een opleiding te volgen om je startkwalificatie te bewerkstelligen of om je opleidings- en kennisniveau up-to-date te houden met de steeds veranderende eisen binnen jouw vakgebied.

Tot slot bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed loon en vergoedingen volgens de CAO van de inlener, de mogelijkheid om uren te sparen volgens onze 'Tijd voor Tijd regeling', een goede pensioenregeling en gratis deelname aan een collectieve ongevallenverzekering. Daarnaast kun je profiteren van collectiviteitskorting op een zorgverzekering, gebruik maken van onze eigen werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en kun je met een behoorlijke korting gereedschap aanschaffen bij onze leverancier.

 
Banner