Project: Scheeps- en jachtbouw

Ondanks de aanhoudende moeilijke omstandigheden in de scheepsbouw biedt deze mooie industrie in de breedte nog steeds vele mogelijkheden voor vaklieden als lassers, ijzerwerkers, pijpfitters, installatiemonteurs en timmerlieden.

lees verder

Keurmerk ZZP bemiddeling

Syntec ZZP Diensten heeft het Keurmerk ZZP-bemiddeling behaald. Crop certificering heeft afgelopen maand op de hoofdvestiging in Groningen vast kunnen stellen dat Syntec voldoet aan de eisen om het Keurmerk ZZP-bemiddeling te dragen. Dit keurmerk toont aan dat Syntec óók als ZZP-intermediair zijn dienstverlening goed en transparant heeft ingeregeld.

Het ZZP Intermediair certificaat is een kwaliteitskeurmerk van de NBBU welke wordt toegekend aan intermediairs die op de juiste wijze ZZP-ers bemiddelen naar opdrachtgevers. CROP certificering, een geaccrediteerde onafhankelijke controle-instelling, beoordeelde de werkwijze van Syntec ZZP Diensten op onder andere het voeren van een juiste administratie, dossiervorming, het nakomen van betalingsverplichtingen richting zzp-er, juiste facturatie aan opdrachtgevers, het gebruiken van een goedgekeurde bemiddelingsovereenkomst. Met behulp van het ZZP-Intermediair keurmerk behoort Syntec tot dé uitzendondernemingen welke bekend staan om hun betrouwbaarheid, betrokkenheid en daadkracht.

De NBBU heeft dit keurmerk in de markt gezet voor ondernemingen die ZZP-ers bemiddelen. Dit kan zowel gaan om ondernemingen die zich uitsluitend bezig houden met de bemiddeling van ZZP-ers, als ondernemingen waarbij het bemiddelen van ZZP-ers een onderdeel is van de bedrijfsactiviteiten.

Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van de ZZP-bemiddelaar juist en betrouwbaar is richting opdrachtgever én zelfstandige. Zo weten opdrachtgevers en ZZP-ers dat zij zaken doen met een betrouwbare bemiddelaar, die zijn financiën op orde heeft en zorgt voor een juiste facturatie namens de ZZP-er.

 
Banner