header.png

Onze diensten

In ieder vraagstuk met betrekking tot personele dienstverlening zit een maatwerk oplossing die wij graag samen met u gaan realiseren. Hiervoor hebben wij de volgende diensten tot uw beschikking:

Uitzenden. U vraagt bij ons een vakkracht aan welke wij voor u conform uw wensen en eisen selecteren uit ons bestand of extern zoeken en aan u ter beschikking stellen om het werk onder uw toezicht en leiding uit te voeren als ware het uw eigen werknemer. Belangrijk verschil hierbij is dat wij de vakkracht op onze loonlijst hebben staan en veel werkgeversrisico's en admistratieve lasten van u overnemen. U betaald alleen voor de gewerkte uren. Zo makkelijk kan het zijn.

ZZP bemiddeling. U heeft opdrachten waar u aan vakspecialist voor nodig bent maar geen mogelijkheden voor heeft om toezicht en leiding op uit te oefenen? Syntec ZZP Diensten zoekt voor u de geschikte en gekwalificeerde zzp'er die voor u de opdracht binnen de gestelde tijd op uw aanwijs naar eigen inzicht en onder eigen verantwoordelijkheid tot een goed einde brengt. Wij beschikken over een groot bestand met zzp'ers die door ons worden gescreend en op basis van door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten bij u worden ingezet. U kunt er zelfs voor kiezen om het hele fakturatieproces via ons te laten verlopen. Zo kunt u toch gebruik maken van zzp'ers zonder risico's en kopzorgen.

Detacheren. Zeker weten dat u door uw gewenste vakkracht voor de duur van uw hele project gegarandeerd tot uw beschikking hebt? Wij selecteren conform uw wensen en eisen de geschikte vakkracht uit ons betand en sluiten met de vakkracht een arbeidsovereenkomst zonder uitzendbeding en met u een inleenovereenkomst met een werkgarantie. Hiermee zorgen wij ervoor dat u gedurende uw hele project verzekerd bent van de juiste personeelsbezetting.

Payrolling. U hebt een mooi bedrijf en potentiële medewerkers weten u via allerlei kanalen makkelijk te vinden. Een mooie mogelijkheid om zelf personeel te werven en selecteren en via een goedkope oplossing bij ons op de loonlijst te plaatsen met dezelfde voordelen als uitzenden, maar tegen een lager tarief. U heeft immers al het voorwerk al gedaan. Wij regelen voor u de rest!

Werving en selectie. U heeft een vacature waarvoor u een nieuwe medewerker aan wilt nemen? U kunt hiervoor gebruik maken van ons bestand en netwerk. Wij zetten uw vacature uit binnen ons netwerk en op onze media en werven kandidaten die voldoen aan uw wensen en eisen. Wij trekken van de kandidaten de referenties na, inventariseren hun salarisindicatie en voeren uitgebreide sollicitatiegesprekken om na te gaan of u de perfecte kandidaat aan kan nemen na het eindgesprek dat u zelf met de kandidaat voert.

Arbeidsbemiddeling. Een relatie met onze klanten is makkelijk in goede tijden, maar we zijn er ook in mindere tijden voor onze klanten. Tijdelijk te weinig werk voor uw eigen medewerkers en u wilt ze uiteraard niet kwijt omdat u ze straks gewoon weer op uw eigen opdachten in wilt zetten? Wij helpen u graag bij het vinden van tijdelijke opdrachten buiten uw bedrijf binnen ons netwerk. Wij regelen de in- en doorleenovereenkomsten met u en de opdrachtgever om het geheel vlekkeloos te laten verlopen.