header.png

Syntec voor werkgevers

Heeft u tijdelijk of structureel tekort aan technische vakmensen? Bijvoorbeeld door uitbreiding, drukte, een calamiteit, opvang van vakanties, uitval of ziekte van uw eigen werknemers of wilt vanuit beleidsoverwegingen meer gaan werken met flexibele arbeidskrachten? Dan kan Syntec u snel helpen om dit tekort aan te vullen met betrouwbare en ervaren vakmensen! Syntec bemiddelt al meer dan 10 jaar in technisch personeel wat tot een hoop kennis van de technische branche en een groot bestand met klanten en vakmensen heeft geleid. Bovendien investeert Syntec veel in haar werknemers middels training, certificering en instructie zodat zij altijd goed voorbereid en opgeleid aan hun opdracht bij uw bedrijf beginnen.

Syntec voelt zich betrokken bij haar klanten en werknemers en ziet zichzelf als een onmisbare en sterke schakel tussen hen. Een schakel die niet alleen verbindt, maar waarop beide partijen kunnen vertrouwen en meer brengt dan verwacht. Voor ons is de relatie pas geslaagd als de klant ons ziet als onmisbaar verlengstuk van zijn of haar bedrijf en de voor werknemer de flexible baan als vast voelt. Onze organisatie staat voor u klaar om u dit te laten ervaren.

Er zitten grote voordelen aan om werknemers via Syntec in te lenen. Syntec wordt namelijk juridisch gezien de formele werkgever van de uitzendkrachten die onder uw toezicht en leiding bij u aan het werk zijn. Hierdoor heeft u geen extra administratieve lasten, geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid en hoeft u zich geen zorgen te maken over premie- en belastingafdrachten, proeftijden en contracten. Bovendien kunnen uitzendkrachten flexibel ingezet worden en betaalt u alleen maar voor de gewerkte uren.